SzigorIgor


koncertek:

2010

júl. 14. - Pécs // fESzT Cafe

júl. 17. - Orfű // EFOTT

júl. 27. - Vigántpetend // Művészetek Völgye

aug. 28. - Tolna // Fesztivál

szept. 17. - Szekszárd // Szüreti Fesztivál



Hegyek között, völgyek között...

2010.07.21. 20:10 deepy

...zakatol az a vonat, amin mi is ülünk. Ez a gép rak le minket július 27-én a Művészetek Völgyében! Rendes, hangos, csápolós koncerttel várunk mindenkit Vigántpetenden, a Tókert színpad előtt 20:30-kor.

 

Az előző, akusztikus koncertről származó bootleg felvételt 'Fontoshogylegyen' készítette. Köszönjük!<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/gjtg9lKg2Ac&amp;hl=hu_HU&amp;fs=1?rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/gjtg9lKg2Ac&amp;hl=hu_HU&amp;fs=1?rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szigorigor.blog.hu/api/trackback/id/tr72167006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása