SzigorIgor


koncertek:

2010

júl. 14. - Pécs // fESzT Cafe

júl. 17. - Orfű // EFOTT

júl. 27. - Vigántpetend // Művészetek Völgye

aug. 28. - Tolna // Fesztivál

szept. 17. - Szekszárd // Szüreti Fesztivál



köszönjük

2009.10.03. 18:03 benkoe


köszönjük, hogy ennyien eljöttetek első lemezbemutató koncertünkre!!!

fantasztikus érzés volt, soha nem éreztük magunkat még így - örök emlék marad.


 

szept. 28-án megjelent az interneten első lemezünk 'Innen veled megyek' címmel.
nemsokára le is lehet tölteni. ezt a lemezt vittük el koncertezni az Ifjúsági Házba. ilyen volt.

már egy hete intezíven próbáltunk a koncertre (értsd: este 6tól hajnali 2-3ig), hogy minden szuperül sikerüljön. nagyon fáradtak voltunk, de szerencsére minden jól ment és nem mentünk egymás agyára - úgy látszik ez a hosszú lemezfelvétel mindenkit megtanított arra, hogyan legyen türelmes a többiekkel szemben.
szóval próbáltunk, próbáltunk aztán egyszer csak eljött a péntek. reggel 10től próba, hogy BIZTOSAN ne legyen semmi gubanc. 15:00kor pakolás, 16:37kor beállás, hazamenés visszamenés, hasmenés és aztán 22:28kor felmentük a színpadra Osztermayer Péter és Gróf Balázs barátunk karakterének: Meteorológus Mihálynak a konferálása közben.
Koncert közben néha felkapcsolták a lámpát - akkor láttuk, hogy húúúúú....
Utána fáradtság, sörözés, megbeszélések, stb.
Túl vagyunk rajta és ráadásul jobban sült el, mint reméltük - ez végre egy újabb stabil szeg a sziklafalban, hogy könnyebben kapaszkodjunk.
KÖSZÖNJÜK!
 

Szerencsére amennyire lehetett, dokumentálva lett eme nagy esemény; Tóvári Sanyi videózott, Kálocz Tomiékkal közösen rögzítettük a hangot és Borbás Matyi, Dobokay Máté meg még sokan fotóztak is. ezeket minél hamarabb elérhetővé tesszük számotokra.

(a képre kattintva tekinthetitek meg Matyi képeit a bama.hu-n)














ezennel megragadnánk az alkalmat, hogy megköszönjük azoknak akik segítettek, abban hogy mindez megvalósulhasson és hogy a péntek este ilyen fantasztikus  sikerüljön egy január óta tartó feszített munka végtermékeként.
nem akarjuk hosszasan ecsetelni, hogy kinek mit köszönünk, csak leírjuk hogy kb. kiknek - úgyis mindenki tudni fogja.

szóval köszönjük nektek: Apuk, Anyuk, Családok, Barátnők, Barátok, Közönség, 30Y, Kecske, Szabó Lajos, Csernák Zoli, Kálocz Tomi, Gróf Balázs, Rizsa, Béres Dani, Sanyi, Peti, Szemy, Papp Samu, Borbás Matyi, Dobokay Máté, Kölyök, Harci Andor, The Crybabies, Zalán, Csucsu, ERLA csapat, akiket esetleg kihagytunk.

1 komment

Címkék: koncert köszönjük lemezbemutató

A bejegyzés trackback címe:

https://szigorigor.blog.hu/api/trackback/id/tr901425342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aaaaaa_ron 2009.10.06. 17:29:33

Hmm...végre egy koncert, amit ti is élveztetek. Kár, hogy én pont ezen nem lehettem ott, bár én a legtöbb eddigit is élveztem :) A fotókon a tömeg egyébként tényleg impozáns, és tetszik az album is! Gratulálok!
süti beállítások módosítása